Hírdetés
  • Tippek, ötletek!

• 2 éve

ikarusz

13

DreamCuppal kapcsolatos ötleteiteket itt oszthatjátok meg velünk!
  • 1 éve

ratyimano

113

Hallo!
Kellenének majd adminok.
Akinek van ehhez ambíciója a jelentkezzen.
Van még 1 hónap kb.
  • 1 éve

ratyimano

113

Írjatok,mert szeptembertől liga,és nyeremények is várhatóak.
majd láthatjátok a kiírást máshol is.
  • 2 éve

ratyimano

113

illetve 30 és tutit veszel.
de a csalókhoz nem hiszem hogy kell 5.1 vagy nagyobb.
nem olcsó dolog és akik eddig bebuktak a csalásaikkal
nem térhangzás miatt buktak be.a sok csira. :)
  • 2 éve

ratyimano

113

iponon néztem utánna és van 7.1 hangzássl is.röpke ~10k.
  • 2 éve
Gyerekek nem akarok senkit beoltani de NEM létezik 5.1es fejhallgató...
Mielőtt valaki ellenkezne: nekem és GaBnak ez a szakmánk.
  • 2 éve

ratyimano

113

teamagnak igaza van.oldalt kell kérni.
bár mind1 az oldal mert 2 acc stb...de jó az ötlet.
a csalókról meg annyit hogy nem az 5.1 füles -bár codban odab*sz :)- hanem a tapasztalat számít.
a greef és én ebben tuti lesz :)
  • 2 éve
Mint látod a honlap egyenlőre csak "Béta" (:S), viszont ha teljesen kész lesz akkor majd lehet csapatokat regisztrálni + akkor erélhetőek lesznek a DreamCup-os oldalak. Ha majd be regelsz a csapatoddal ott majd biztosan tudsz jelenkezni DC-re.
  • 2 éve

teamag

6

És a mi csapatunk is jelentkezhet? :D
És ha igen hogy lehet?
web: www.teamag.clanbazis.com
clan name: aG'.eu->Clan
  • 2 éve

greef

54

Ez az egész DC meghívásos, azok a csapatok pedig akiket eddig meghívtunk régebben, azokról tudni lehetett hogy nem fognak csalni.

Nem kell ezen görcsölni!
  • 2 éve

teamag

6

Én szerintem úgy kéne meg csinálni egy Kupát az az mi úgy csináltuk.
Hogy kértünk web oldalt is és azért meg figyeltük hogy néz ki.
Mert ha csak egy mix csapat ki talál egy nevet azoknak nincs általába web oldal. És ha netalántán csinálnának egy mlaposat azon is észre lehet venni hogy csak simán össze dobták vagy sem.

Vissza térve a csalókra: Ha egy caln nem csal és a másik fél azt mondja pl hogy ő a demoba látta hogy csalt meg ez meg azt látta. Azért ha az admin vissza nézi a demot akkor 5.1 Fülesel nézze! Mert nekem az van és pl Cod2 be pl fél pályát simán be halom ha trapol valaki bokorba megy stb. Szóval minden figyelmesen kell meg nézni én szerintem!
  • 2 éve

ratyimano

113

Nemtudom...én venném a fáradságot és a hltv-ket átnézném ától-cettig rögtön a meccs után.Jobb dolgom sincs :)..és ha észre veszem hogy valaki csal akkor az repül,és megy cs.hu-ra napi flame-nek.
Bár ez sem tart vissza sok mindenkit.

A díjazást továbbra is fennt tartom.Főleg ha nem kitalált klán nevekkel jönnek majd,hanem regelt,ismert nevekkel.
De persze a Ti véleményetek számít igazán ebben a témában is.
  • 2 éve

zufe

32

Hát ehez annyit tudnák nék hozzáfűfzni, hogy most ha csal az emlékezeted, akkor tulajdonképpen hívhatunk csalónak? :P
  • 2 éve
Hát ratyi barátom most én is ellen kell hogy mondjak és egyet kell hogy értsek a többiekkel. pénz = több csaló (mert legyünk őszinték csalók mindig vannak)
Viszont ha nem csal az emlékezetem akkor a DC-re meghívásos alapon ment a jelentkezés, és hát nem volt sok panasz...
  • 2 éve
boe ujra aktiv lenne:D
  • 2 éve

teamag

6

Meg hogy ha pénzre menne akkor több lenne a csaló csapat is. Én szerintem!
  • 2 éve
szerintem jo 5let.
  • 2 éve

greef

54

Szerintem a DC-nek eddig is volt neve. Amit eddig lezavartunk, annak a csapatnak aki a top3-ba végzet már az is elismerés volt, plusz azok a csapatok akik jelentkeztek nem is igazán a pénzért hanem a rendezett jó liga miatt jelentkeztek. (legalábbis akikkel én beszéltem)
Szerintem nem lesz gond a jelentkezőkkel, elég jól lebonyolítottuk eddig is ezeket a ligákat nem lesz ezzel most se baj, és remélem, hogy nem a pénz motiválja a csapatokat a jelentkezésre.
  • 2 éve

teamag

6

Sziasztok szerintem nem a nyeremény számít egy KUPÁN! Én is rendeztem már rengeteg KUPÁT! Nálunk csak annyi volt hogy ki raktuk a nyertes csapatot a fő oldalra! És még is sokan jelentkeztek a kupára. Ha nyereményre menne mindenért be configolnának meg mindenért csak írnának hogy ezt csinálták azt csinálták. Mert mindenki vagy a pénzre menne vagy a szervere az én gondolatom szerint!
  • 2 éve

ratyimano

113

Ha netán lenne némi nyeremény,mondjuk pénz vagy szerver....tuti siker és cs.hu-s pletyi lenne :D
Facebook - Join!